Cortenstaal vuurtafel met grill 125 x 28 cm

De ronde vuurtafel met grill 125 x 28 cm groot is een prachtig en opvallend object voor in de tuin. De compacte vuurtafel van Forno heeft een warme en natuurlijke uitstraling door de roestbruine kleur. Deze mooie vuurtafel met grill is een stijlvolle aanwinst in uw tuin!

De ronde cortenstalen vuurtafel met grill van Forno zorgt voor gezellige lange avonden met vrienden en familie bij het vuur met lekker eten. De warme en natuurlijke uitstraling door de roestbruine kleur ontstaat door een natuurlijk roestproces. De oxidelaag zorgt voor een fraaie kleur en beschermt het onderliggende metaal. Deze mooie ronde vuurtafel met grill is een echte eyecatcher voor in uw tuin!

Voordelen Cortenstaal vuurtafel met grill 125 x 28 cm

  • Zeer sterk en slijtvast
  • Weervast en duurzaam materiaal
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Warme en natuurlijke uitstraling
  • Onderhoudsarm met 5 jaar garantie

Specificaties

 
Materiaal dikte Standaard 3 mm
Afmetingen L xB x H 125 x 28 cm
Materiaal Cortenstaal
Gewicht 70 kg
Afwerking onderzijde Dicht
Garantie 5 jaar

Vuurtafel cortenstaal met grill 125 x 28 cm

Forno heeft een ruime keuze in modellen en formaten vuurtafels van cortenstaal. Iedere cortenstaal vuurtafel is vorstbestendig en kan dus het hele jaar door buiten staan. De aardse roestbruine kleur zorgt voor een warme sfeer en door deze kleur past de cortenstaal vuurtafel overal bij. Met weinig onderhoud en een garantie van 5 jaar heeft u er jarenlang plezier van in uw tuin!

Gebruiksaanwijzing vuurtafel met grill 125 x 28 cm

  • Let erop dat u de vuurtafel direct na levering uitpakt, zodat het eventuele vocht tussen de verpakking en het product niet opgesloten is.
  • Start met aanmaakblokjes met kleine stukjes droog hout erop. Zo kan de vuurtafel langzaam opwarmen. Zodra het goed brandt, het vuur langzaam vergroten (maximaal 1,5 kg droog hout tegelijk in de tuinhaard).
  • Na gebruik de as verwijderen.

Wilt u nog meer warme sfeer creëren in uw tuin? Kijk dan ook eens bij het brede assortiment aan cortenstaal bloembakken en vuurschalen van Forno.

Bestel- en bezorginformatie FORNO

De producten van Forno worden via pallet transport bij u aangeboden. Het is dan ook belangrijk dat u aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de leverdatum.

Bezorginformatie Forno

Producten worden verzonden via pallet transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

  • Voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
  • Gratis thuisbezorgd in Nederland en België

Herroeping producten Forno

In het geval dat u het herroepingsrecht wilt uitoefenen bent u zelf verantwoordelijk voor het retourneren van de goederen bij de producent. De klant dient het product met alle daarbij geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking te retourneren, conform de verstrekte redelijke en duidelijke instructies.