Cortenstaal Watertafel - 100 x 100 x 40 cm

De vierkante watertafel is 100 cm groot en een prachtig en opvallend object voor in de tuin. De compacte watertafel van Adezz heeft een warme en natuurlijke uitstraling door de roestbruine kleur. Deze mooie watertafel is een stijlvolle toevoeging in uw tuin!

De vierkante cortenstalen watertafel van Adezz is één meter lang en één meter breed. De cortenstalen watertafel van Adezz heeft een warme en natuurlijke uitstraling door de roestbruine kleur. Deze ontstaat door een natuurlijk roestproces. De oxidelaag zorgt voor een fraaie kleur en beschermt het onderliggende metaal. Deze mooie watertafel is een stijlvolle toevoeging in uw tuin!

Voordelen Cortenstaal watertafel 100 x 100 x 40 cm

 • Zeer sterk en slijtvast
 • Weervast en duurzaam materiaal
 • Eenvoudig te plaatsen
 • Warme en natuurlijke uitstraling
 • Onderhoudsarm met 5 jaar garantie

Specificaties

 
Materiaal dikte Standaard 3 mm
Afmetingen L xB x H 100 x 100 x 40 cm
Materiaal Cortenstaal
Gewicht 90 kg
Afwerking bovenzijde Omgezet 9 x 3 cm
Afwerking onderzijde Dicht
Toebehoren 1 x led-verlichting (koud wit) en pomp
Garantie 5 jaar, pompen 2 jaar en led-verlichting 1 jaar

Product info downloads

Watertafel van cortenstaal - 100 x 100 x 40 cm

Adezz heeft een ruime keuze in modellen en formaten watertafel van cortenstaal. De watertafels zijn te verkrijgen in verschillende vormen met een of meerdere fonteinen.

De aardse roestbruine kleur zorgt voor een warme sfeer en is makkelijk te combineren met bijvoorbeeld de cortenstalen bloembakken van Adezz? Deze duurzame vijverbak kan tegen alle weersomstandigheden en u heeft er jaren plezier van in uw tuin!

De watertafels worden geleverd inclusief pomp 1 xLED-verlichting (koud wit) en fontein

Gebruiksaanwijzing cortenstaal watertafel 100 x 100 x 40 cm

 • Let erop dat u de watertafel direct na levering uitpakt, zodat het eventuele vocht tussen de verpakking en het product niet opgesloten is.
 • De cortenstalen watertafel dient geplaatst te worden op een stevige, waterpas ondergrond.
 • De Ph-waarde van het water dient neutraal (7) te zijn, zodat het materiaal niet aangetast kan worden.
 • Bij vorst altijd de stekker uit het stopcontact halen.
 • U zult bij een cortenstalen object de eerste maanden het water moeten verversen zodat het cortenstaal roestvrij wordt. Om dit proces te versnellen is het mogelijk om de roest versneller aan te schaffen. dit versnelt het roestproces en geeft het cortenstaal een betere kleur.

Wilt u nog meer warme sfeer creëren in uw tuin? Kijk dan ook eens bij het brede assortiment aan cortenstaal tuinhaarden, vuurschalen en plantenbakken van Adezz.

Over Adezz

Adezz is producent van hoogwaardige tuinproducten die een meerwaarde vormen in het tuinontwerp en de beleving van uw tuin. Een groot deel van het assortiment bestaat uit producten van cortenstaal, maar evengoed kunnen producten van polyester of aluminium gevormd worden. Adezz levert kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van plantenbakken, waterelementen, haarden en kantopsluiting.

Bestel- en bezorginformatie Adezz

De producten van Adezz worden via pallet transport bij u aangeboden. Het is dan ook belangrijk dat u aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de leverdatum.

Bezorginformatie Adezz

Producten worden verzonden via pallet transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

 • Voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
 • Gratis thuisbezorgd in Nederland en België

Herroeping producten Adezz

In het geval dat u het herroepingsrecht wilt uitoefenen bent u zelf verantwoordelijk voor het retourneren van de goederen bij de producent. De klant dient het product met alle daarbij geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking te retourneren, conform de verstrekte redelijke en duidelijke instructies.