Gardena Reparateur 13-15 mm

Gardena Reparateur 13 -15 mm

Is jouw tuinslang beschadigd en wil je deze repareren? Met de Gardena reparateur doe je dit in een handomdraai. Verwijder met een (stanley-)mes het beschadigde gedeelte en zorg ervoor dat je twee rechte einden krijgt. Verbind de twee delen vervolgens met de Gardena reparateur. Dankzij het Power Grip systeem draai je eenvoudig met de hand de delen vast tot een waterdichte verbinding.

Geschikt voor tuinslangen van 13-15 mm.

Voordelen Gardena Reparateur 13 -15 mm

  • Repareer eenvoudig je tuinslang
  • Voor tuinslang met 13-15 mm Ø
  • Draai tuinslangen eenvoudig vast dankzij Power Grip systeem
  • Zorgt voor een waterdichte verbinding
€ 5,19
Inclusief BTW

  • Voor 15:00 uur besteld de volgende dag in huis! Voor 15:00 uur besteld de volgende dag in huis!
  • Gratis verzending vanaf € 75,- * Gratis verzending vanaf € 75,- *
  • Fysieke winkel in 's-Hertogenbosch! Fysieke winkel in 's-Hertogenbosch!
  • GRATIS advies van gazonkenners. GRATIS advies van gazonkenners.

Gardena Reparateur 13 -15 mm

Met een GARDENA reparateur kunt u snel en eenvoudig een slang repareren zonder gereedschap. Snijd het beschadigde deel eruit en verbind de twee slangdelen met de GARDENA reparateur. POWER GRIP: Speciaal gevormde wartelmoer voor eenvoudige en zeer vaste verbinding. Geschikt voor 13 mm (1/2") en 15 mm (3/4”) slangen. Voor snelle en betrouwbare slangreparatie.

Gardena artikelnummer: 18232-20

Original Gardena System De producten van Gardena kunnen op eenvoudige wijze met elkaar verbonden worden. Alle onderdelen passen op elkaar en zijn van het begin tot het einde waterdicht.

9 Items

Databestand

USP 1
Repareer eenvoudig je tuinslang
USP 2
Voor tuinslang met 13-15 mm Ø

Anderen kochten ook:

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf jouw review

Gardena Flexslang 1/2 inch 30m

Gardena Flexslang 1/2 inch 30 strekkende meter

De Gardena Flexslang is voorzien van de nieuwste technologie. De tuinslang grijpt net als tandwielen dankzij een aangebracht ribbelpatroon perfect in de slangstukken. Het zogenaamde Power Grip systeem zorgt voor een duurzame, waterdichte en betrouwbare verbinding.

Bijkomend voordeel is de verhoogde flexibiliteit van de tuinslang. Dit vereenvoudigd het op- en afrollen van de slang en voorkomt dat er knikken in de slang komen of dat deze in de knoop raakt.

De Gardena Flexslang 1/2 inch 30m is 30 meter lang en heeft de doorsnede van 1/2 inch oftewel 13 mm. De tuinslang kan een druk aan van 25 bar en je ontvangt maar liefst 20 jaar garantie op de tuinslang.

Schrijf jouw review