Plantenbak hardhout Adezz - Valencia 150 x 50 x 60 cm

De Valencia rechthoekig 150 x 50 x 60 cm is een duurzame, tropisch hardhouten plantenbak van Adezz op pootjes van 5 mm voor een goede afwatering. Een plantenbak met een warme en natuurlijke uitstraling. Verkijgbaar in verschillende soorten en maten. in verschillende soorten en maten.

De hardhouten plantenbak Valencia HR22.1 is deaal voor een mooie grote solitair of enkele vaste planten. Door de hoge duurzaamheid van het het hout heeft het geen behandeling meer nodig. Deze plantenbak hardhout is een stijlvolle aanwinst in de border of op het terras van uw tuin of bijvoorbeeld bij de entree van de woning!

Voordelen hardhouten plantenbak 150 x50 x 60 cm

 • Zeer sterk en slijtvast materiaal
 • Plantenbakken gemaakt van duurzaam hardhout met het FSC-keurmerk
 • Hardhout van duurzaamheidsklasse 2
 • Warme en natuurlijke uitstraling
 • Tijdloze vormgeving die overal toepasbaar is
 • Een bodem bekleed met anti-worteldoek
 • Onderhoudsarm met 5 jaar garantie

Specificaties

 
Materiaal dikte Standaard 20 mm
Afmetingen L x B x H 150 x 50 x 60 cm
Materiaal Bangkirai hardhout
Gewicht 48 kg
Afwerking bovenzijde 20 x 0 mm
Afwerking onderzijde Vlak
Garantie 5 jaar

Product info downloads

Adezz Valencia rechthoekig 150 x 50 x 60 cm

Adezz heeft een ruime keuze in modellen en formaten plantenbakken van hardhout. De tropisch hardhouten plantenbak zorgt voor een warme sfeer en wat dacht u ervan om deze te combineren met andere formaten hardhouten bloembakken van Adezz? Deze duurzame plantenbak kan tegen alle weersomstandigheden en u heeft er jaren plezier van in uw tuin!

Gebruiksaanwijzing hardhouten plantenbak 150 x 50 x 60 cm

 • Schep aarde in de plantenbak die geschikt is voor het type beplanting.
 • Zorg voor een goede afwatering, er mag geen overtollig water in de hardhouten plantenbak blijven staan want dan kan het materiaal op een gegeven moment gaan rotten.
 • Gebruik in geen geval hydrokorrels/kleikorrels, want deze houden vocht vast.

Wilt u nog meer warme sfeer creëren in uw tuin? Kijk dan ook eens bij het brede assortiment aan tuinproducten van Adezz.

Over Adezz

Adezz is producent van hoogwaardige tuinproducten die een meerwaarde vormen in het tuinontwerp en de beleving van uw tuin. Een groot deel van het assortiment bestaat uit producten van cortenstaal, maar evengoed kunnen producten van polyester of aluminium gevormd worden. Adezz levert kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van plantenbakken, waterelementen, haarden en kantopsluiting.

Bestel- en bezorginformatie Adezz

De producten van Adezz worden via pallet transport bij u aangeboden. Het is dan ook belangrijk dat u aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de leverdatum.

Bezorginformatie Adezz

Producten worden verzonden via pallet transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

 • Voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
 • Gratis thuisbezorgd in Nederland en België

Herroeping producten Adezz

In het geval dat u het herroepingsrecht wilt uitoefenen bent u zelf verantwoordelijk voor het retourneren van de goederen bij de producent. De klant dient het product met alle daarbij geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking te retourneren, conform de verstrekte redelijke en duidelijke instructies.