Trampoline Hi-Flyer inground met net - Rechthoek 310 x 232 cm

De Etan Hi-Flyer inground trampoline IHF1075C met net zorgt voor jaren springplezier. De populaire Etan inground trampoline IHF1075C met net is een inground trampoline met een maximale omvang. Een inground trampoline ingraven heeft grote voordelen; veilig spelen dankzij een beperkte valhoogte en minder prominent in het zicht.

Bent u opzoek naar een grote trampoline? Dan is dit de trampoline waar u naar op zoek bent. De Etan Hi-Flyer inground trampoline IHF1075C met net heeft een gebruikersgewicht van 100 kg. Hier kunnen uw kinderen perfect met vriendjes of vriendinnetjes op spelen.

Bent u klaar voor urenlang speelplezier op uw nieuwe Etan inground trampoline IHF1075C met net 281 x 232 cm? Deze inground trampoline zorgt gegarandeerd voor veel plezier bij jong en oud!

Met de Etan Hi-Flyer inground trampoline IHF1075C met net haalt u een degelijk kwaliteitsproduct in huis. Kinderen kunnen veilig springen op deze 310 x 232 cm grote trampoline van professionele kwaliteit. Dankzij de brede beschermrand en het veiligheidsnet zijn uw kinderen optimaal beschermd.

Voordelen Etan Hi-Flyer IHF1075C

  • Maximaal gebruikersgewicht
  • Optimale bescherming met een brede en kwalitatieve beschermrand
  • Veilig spelen dankzij beperkt valhoogte en veiligheidsnet
  • Kwalitatieve stalen veren voorzien van zink coating
  • Trampoline met 5 jaar garantie
  • Gratis thuisbezorgd binnen 2 werkdagen!

Product specificaties Etan Hi-Flyer IHF1075C

Algemene kenmerken

 
Afmeting 162 x 57 x 58 cm
Maximaal gebruiksgewicht 100 kg
Type trampoline Hi-Flyer
Kleur Groen
Merk Etan
EAN 8718226234124

Frame

 
Vorm Rechthoek
Formaat 310 x 232 cm
Materiaal Gegalvaniseerd staal
Hoogte 58 cm
Montage 60 minuten
Garantie 5 jaar

Randkussen

 
Materiaal PVC
Vulling randkussen EPE foam
Afmeting (LxBxH) 148 x 40 x 25 cm

Veren

 
Aantal veren 58
Aantal haringen 6
Materiaal Stalen veren voorzien van zink coating
Lengte 175 mm

Etan Hi-Flyer IHF1075C inground trampoline beschermrand

Het randkussen zorgt ervoor dat de veren tijdens het springen bedekt zijn. Deze 3 cm dikke beschermrand is gemaakt van PVC. Daardoor is deze niet alleen erg sterk en veilig, maar ook nog eens eenvoudig te reinigen. De Etan Hi-Flyer trampoline beschermranden hebben een garantietermijn van 2 jaar.

Etan Hi-Flyer IHF1075C inground trampoline met veiligheidsnet

Bij de Etan Hi-Flyers trampolines worden alle veiligheidsnetten op maat gemaakt. Het trampoline veiligheidsnet wordt aan de buitenzijde van de springmat bevestigt. Het veiligheidsnet en de trampoline worden aan elkaar vastgemaakt met een bijgeleverde veter. Hierdoor worden de springmat en het veiligheidsnet naadloos aan elkaar verbonden. Dit biedt de ultieme bescherming voor de handen en voeten van uw spelende kinderen.

Etan Hi-Flyer IHF1075C inground trampoline monteren

Het monteren van de Etan Hi-Flyer trampoline met net vraagt wat meer aandacht dan bij andere trampoline merken. Lees voordat u begint goed de handleiding door en controleer of alle onderdelen aanwezig zijn. Als de trampoline eenmaal staat zult u jarenlang plezier hebben van dit topproduct.

Inground

Inground trampolines zijn trampolines die speciaal bedoeld zijn voor het ingraven. Deze trampolines hebben een verlaagd frame en zijn uitgerust met een beschermrand en mogelijk een veiligheidsnet. De trampoline valt niet te veel op in de tuin en valt perfect weg in het landschap.

Bestel- en bezorginformatie ETAN Trampolines

De producten van ETAN worden via pallet transport bij u aangeboden. Het is dan ook belangrijk dat u aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de leverdatum.

Bezorginformatie ETAN

Trampolines worden verzonden via pallet transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

  • Voor 10:00 uur besteld, binnen drie werkdagen bezorgd
  • Altijd gratis verzending