Trampoline Hi-Flyer met net - Rond 427 cm

De Etan Hi-Flyer HF14C trampoline met net 427 cm zorgt voor jaren springplezier. De populaire Etan Hi-Flyer HF14C is een opstaande trampoline. Dit type hoeft niet ingegraven te worden en kan dus makkelijk in de tuin worden verplaatst.

Bent u opzoek naar een grote trampoline? Dan is dit de trampoline waar u naar op zoek bent. De Etan Hi-Flyer HF14C trampoline met net heeft een maximaal gebruikersgewicht van 100 kg. Hier kunnen uw kinderen pas echt perfect op spelen met vriendjes en vriendinnetjes.

Bent u klaar voor urenlang speelplezier op uw nieuwe Etan Hi-Flyer HF14C trampoline met net 427 cm? Deze opstaande trampoline zorgt gegarandeerd voor veel plezier bij jong en oud!

Met de Etan Hi-Flyer HF14C trampoline met net haalt u een degelijk kwaliteitsproduct in huis. Kinderen kunnen veilig springen op deze 427 cm diameter grote trampoline van professionele kwaliteit. Dankzij de brede beschermrand en het veiligheidsnet zijn uw kinderen optimaal beschermd.

Voordelen Etan Hi-Flyer HF14C met net 427 cm

  • Eenvoudig te verplaatsen trampoline
  • Veilige trampoline dankzij net en beschermrand
  • Kwalitatieve stalen veren voorzien van zink coating
  • Maximaal gebruikersgewicht
  • Trampoline met 5 jaar garantie
  • Gratis thuisbezorgd binnen 2 werkdagen!

Product specificaties Etan Hi-Flyer HF14C

Algemene kenmerken

 
Afmeting 173 x 51 x 56 cm
Maximaal gebruiksgewicht 100 kg
Type trampoline Hi-Flyer
Kleur Groen
Merk Etan
EAN 8718226233097

Frame

 
Vorm Rond
Diameter 427 cm
Materiaal Gegalvaniseerd staal
Hoogte 56 cm
Montage 60 minuten
Garantie 5 jaar

Randkussen

 
Materiaal PVC
Vulling randkussen EPE foam
Afmeting (LxBxH) 166 x 51 x 29 cm

Veren

 
Aantal veren 96
Materiaal Stalen veren voorzien van zink coating
Lengte 175 mm

Etan Hi-Flyer HF14C trampoline beschermrand

Het randkussen zorgt ervoor dat de veren tijdens het springen bedekt zijn. Deze 3 cm dikke beschermrand is gemaakt van PVC. Daardoor is deze niet alleen erg sterk en veilig, maar ook nog eens eenvoudig te reinigen. De Etan Hi-Flyer trampoline beschermranden hebben een garantietermijn van 2 jaar.

Etan Hi-Flyer HF14C trampoline met veiligheidsnet

Bij de Etan Hi-Flyers trampolines worden alle veiligheidsnetten op maat gemaakt. Het trampoline veiligheidsnet wordt aan de buitenzijde van de springmat bevestigt. Het veiligheidsnet en de trampoline worden aan elkaar vastgemaakt met een bijgeleverde veter. Hierdoor worden de springmat en het veiligheidsnet naadloos aan elkaar verbonden. Dit biedt de ultieme bescherming voor de handen en voeten van uw spelende kinderen.

Etan Hi-Flyer HF14C trampoline monteren

Het monteren van de Etan Hi-Flyer trampoline met net vraagt wat meer aandacht dan bij andere trampoline merken. Lees voordat u begint goed de handleiding door en controleer of alle onderdelen aanwezig zijn. Als de trampoline eenmaal staat zult u jarenlang plezier hebben van dit topproduct.

Opstaand

Opstaande trampolines worden niet ingegraven en zijn eenvoudig te verplaatsen in de tuin. Opstaande trampolines zijn altijd uitgerust met een beschermrand en een veiligheidsnet om optimale veiligheid voor u en uw kinderen te realiseren.

Bestel- en bezorginformatie ETAN Trampolines

De producten van ETAN worden via pallet transport bij u aangeboden. Het is dan ook belangrijk dat u aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de leverdatum.

Bezorginformatie ETAN

Trampolines worden verzonden via pallet transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

  • Voor 10:00 uur besteld, binnen drie werkdagen bezorgd
  • Altijd gratis verzending