Trampoline Ultra flat - Vierkant 198 x 198 cm

De Etan Ultra flat trampoline EUFR198 198 x 198 cm is de ultieme trampoline onder de trampolines. Deze trampoline is gelijkvloers, heeft dus geen opstaande rand en zorgt voor jaren springplezier. De kwaliteit van deze trampolines is zeer hoog, wat zorgt voor een lange levensduur. De Etan Ultra flat trampoline EUFR198 wordt geleverd zonder veiligheidsnet.

Een Ultra flat trampoline van dit formaat is makkelijk te plaatsen en valt volledig weg in de tuin of het landschap. Het is een klein en fijn model, maar staat daardoor ook een beperkt gebruikersgewicht toe. Deze flat trampoline is echt bestemd voor kinderen.

Met de Etan Ultra flat trampoline EUFR198 haalt u een degelijk kwaliteitsproduct in huis. Kinderen kunnen veilig springen op deze 198 x 198 cm grote trampoline van professionele kwaliteit. Dankzij de brede beschermrand van extra sterk Duits pvc en een valzone rondom de trampoline zijn uw kinderen optimaal beschermd.

Voordelen Etan Ultra flat EUFR198

  • Instapmodel flat trampoline
  • Optimale bescherming met een brede en kwalitatieve beschermrand
  • Minder zicht verlies in de tuin
  • Kwalitatieve stalen veren voorzien van zink coating
  • Trampoline met 5 jaar garantie
  • Gratis thuisbezorgd binnen 2 werkdagen!

Product specificaties Etan Ultra flat EUFR198

Algemene kenmerken

 
Afmeting 150 x 60 x 33 cm
Afmeting te graven gat 198 x 198 x 70 cm
Type trampoline Ultra flat
Kleur Zwart
Merk Etan
EAN 871822623185

Frame

 
Vorm Vierkant
Formaat 198 x 198 cm
Materiaal Gegalvaniseerd staal
Hoogte 33 cm
Montage 90 minuten
Garantie 5 jaar

Randkussen

 
Materiaal PVC / Permatron
Vulling randkussen EPE foam
Afmeting (LxB) 198 x 198 cm

Veren

 
Aantal veren 52
Materiaal Stalen veren voorzien van zink coating
Lengte 180 mm

Etan Ultra flat EUFR198 trampoline beschermrand

Het randkussen zorgt ervoor dat de veren tijdens het springen bedekt zijn. Deze 3 cm dikke beschermrand is gemaakt van PVC. Daardoor is deze niet alleen erg sterk en veilig, maar ook nog eens eenvoudig te reinigen. De Etan Ultra flat trampoline beschermranden hebben een garantietermijn van 2 jaar.

Etan Ultra flat EUFR198 trampoline monteren

Het monteren van de Etan Ultra flat trampoline vraagt wat meer aandacht dan bij andere trampoline merken. Lees voordat u begint goed de handleiding door en controleer of alle onderdelen aanwezig zijn. Als de trampoline eenmaal staat zult u jarenlang plezier hebben van dit topproduct.

Flat

Flatground trampolines zijn trampolines die volledig ingegraven zijn en gelijk aan het maaiveld liggen. Dit geeft de trampoline een super moderne en strakke uitstraling. De trampoline valt niet te veel op in de tuin en valt perfect weg in het landschap.

Bestel- en bezorginformatie ETAN Trampolines

De producten van ETAN worden via pallet transport bij u aangeboden. Het is dan ook belangrijk dat u aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de leverdatum.

Bezorginformatie ETAN

Trampolines worden verzonden via pallet transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

  • Voor 10:00 uur besteld, binnen drie werkdagen bezorgd
  • Altijd gratis verzending