Filteren
Sorteren op
Verfijn uw selectie
Prijs
Merk
Oppervlak
Meer tonen
Gewicht
Type
Productgroep
Plaag

Engerlingenbestrijding

Engerlingen zijn de larven van een aantal verschillende kevers. De meest voorkomende zijn de larven van de meikever, junikever en rozenkever. Ze kunnen voor veel overlast zorgen in uw tuin. Engerlingen van de meikever vreten bijvoorbeeld aan de wortels van allerlei gewassen. En engerlingen in het gras zorgen ook voor veel schade; de larven voeden zich namelijk met de wortels.

Gras en Groen heeft gelukkig de juiste producten beschikbaar voor een effectieve engerlingenbestrijding.

Voordelen ecologische engerlingen bestrijding

De 100% natuurlijke oplossingen in onze tuinapotheek voor een effectieve engerlingen bestrijding bieden ontzettend veel voordelen:

  • 100% natuurlijke producten
  • Werkt snel en effectief
  • Veilig voor mens en dier
  • Insectenbestrijding met natuurlijke vijanden
24 producten
|

Aaltjes tegen engerlingen kopen

De engerlingen bestrijding met aaltjes van Gras en Groen zorgt met de natuurlijke vijanden voor een milieuvriendelijke bestrijding. Aaltjes tegen engelingen werken snel en effectief in de gehele tuin.

  • Bestrijd engerlingen met aaltjes vanaf juni t/m augustus
  • Gekoeld verstuurd aaltjes geven u de beste zekerheid
  • U ontvangt altijd een duidelijke handleiding bij uw aaltjes 

Engerlingen bestrijding toepassen

De aaltjes tegen engerlingen (natuurlijke vijanden) dringen hun prooi binnen. Die prooi wordt als voedselbron en broedkamer gebruikt, waardoor de prooi binnen een paar dagen dood gaat. Deze aaltjes kun je ook inzetten tegen coloradokevers en taxuskevers (snuitkevers).

Wanneer de engerlingen bestrijden?

Gras en Groen adviseert u om de grote oudere engerlingen (groter dan 2 cm) in het voorjaar te bestrijden met een dubbele dosering aaltjes. Vanaf juni dan de jonge kleine engerlingen bestrijden met een normale dosering aaltjes voor het beste resultaat.

Engerlingen bestrijding bestellen bij Gras en Groen

Bent u dus op zoek naar 100% natuurlijke producten voor het bestrijden van uw engerlingen plaag? Bestel dan nu uw engerlingen bestrijding van het merk ECOstyle online bij Gras en Groen Winkel. Snel thuisbezorgd in Nederland en België.

Lees ook eens: Engerlingen in het gazon.