Mollenbestrijding

Met mollen in de tuin zult u niet snel te maken krijgen met plagen als engerlingen en emelten. Aan de andere kant kunnen mollen in de tuin grond omhoog brengen en lange ondergrondse gangen graven. De mol zelf ziet u zelden, maar zijn werk is (helaas) niet te missen.

De mollenbestrijdingsproducten uit onze Tuinapotheek veroorzaken geen bijkomende schade aan het milieu.

Voordelen mollenbestrijding assortiment

Wilt u mollen of woelmuizen bestrijden? Wij hebben een ruim assortiment aan producten tegen mollen en muizen.

  • Effectief, hygiënisch en gifvrij
  • Elektronische producten met unieke geluidstechnologie
  • Werkt snel en eenvoudig
  • Veilig voor kinderen en huisdieren

Verfijn uw selectie

Prijs
Merk
Inhoud
ID Title price_including brand-name weight
530 Mole free 1250 39.95 ECOstyle 0.00
87 BSI Solar mol mollenverjager 26.5 BSi 0.20
86 Mollen-weg 50 geurzakjes 13.95 BSi 0.20
85 Mollen stop incl. adapter en snoer 48.94 BSi 0.50
84 Mollen weg 1 klem 7.95 BSi 0.05
83 Mollen weg 2 klemmen 15.95 BSi 0.05
82 Mollen vrij strooigranulaat 13.95 BSi 1.00
81 Mollen stop mollenverjager incl. batterij 36.95 BSi 0.05
90 Mollenklem Yankee super 9.95 Gras en Groen 0.20
89 Mollenverjager Solar 29.95 Vos Capelle 0.15
88 Mollenverjager batterij 26.95 Vos Capelle 0.15
639 Woelmuisval + Toolkit 21.95 BSi 1.00
640 Woelmuisval 2 stuks 18.95 BSi 1.00

Mollenbestrijding kopen

Het verjagen van de mollen met geluid of trilling is een snelle en effectieve manier om van het ongedierte af te komen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een mollenval of klem, zonder het ongedierte te hoeven doden. De volgende producten voor mollenbestrijding zijn te bestellen in onze Tuinapotheek:

  • Mollenverjagers op stroom, batterijen of zonneenergie
  • Mollen- en woelmuizenval
  • Handy Mollenklem

Mollenklemmen kopen

De meest effectieve methode om mollen te vangen is nog steeds de mollenklem. Door één of meerdere mollenklemmen te kopen en deze op de juiste wijze te plaatsen bent u snel van uw mollenplaag af. Met de Handy mollenklem hoeft u niet meer bang te zijn voor uw vingers! Lees hier hoe u mollen kunt bestrijden met een mollenklem: Mollen bestrijden.

Mollenverjager kopen

Mollen verblijven het grootste deel van hun leven onder de grond. Goede ogen hebben ze dan ook niet, maar wel een uitstekend gehoor. Wilt u af van uw mollenplaag? Een mollenverjager geeft geluidsignalen en trillingen af in de bodem. En daar kunnen de gevoelige oren van de mol maar slecht tegen. Bij Gras en Groen kunt u diverse mollenverjagers kopen; mollenverjagers die werken op netstroom, batterijen of zonne-energie.

Mollen bestrijden met geur

Naast uitstekende oren hebben mollen ook een erg sterk reukzintuig. Het is algemeen bekend dat bepaalde plantensoorten mollen weren uit de tuin. Mollen kunnen dus verjaagd worden met geur. Bij Gras en Groen kunt u producten kopen op basis van looksoorten om mollen te verjagen uit uw tuin.

Woelmuizen bestrijden

Heeft u last van woelmuizen in het gazon? Met mollenverjagers kunt u proberen de woelmuizen te verjagen uit de tuin. Helaas zijn ze niet zo gevoelig voor geluiden als de mol en is deze wijze niet altijd even effectief. De beste methode om woelmuizen te bestrijden is door vallen te plaatsen. In de ondiepe gangen kunt u de woelmuisval plaatsen en zo uw plaag tegen gaan.

Mollenbestrijding toepassen

Het ultrasone geluid van de elektronische mollenbestrijding zorgt voor een ondraaglijke omgeving voor de mollen, waardoor ze het gebied vermijden. De mollenval en mollenklem vangt voor u de mollen op een snelle manier zonder ze te doden. De levende mol kan vervolgens op een andere plaats in de tuin bevrijd worden. Productgroep wanneer

Wanneer de mollen bestrijden?

Gras en Groen adviseert u om direct in te grijpen zodra u schade in de tuin ziet door mollen. Is er al sprake van een mollenplaag, dan kan de elektronische mollenbestrijding een oppervlakte bereiken van 750 tot 1250 m2 (afhankelijk van de grondsoort).

Mollenbestrijding bestellen bij Gras en Groen

Wilt u dus professionele en gifvrije producten om de mollen in uw tuin goed te kunnen bestrijden? Bestel dan nu uw mollenbestrijding van de merken ECOstyle en BSi online bij Gras en Groen.