Trampoline Premium flat - Rechthoek 281 x 201 cm

De Etan Premium flat trampoline EPF0965 281 x 201 cm is de ultieme trampoline onder de trampolines. Deze trampoline is gelijkvloers, heeft dus geen opstaande rand en zorgt voor jaren springplezier. De kwaliteit van deze trampolines is zeer hoog, wat zorgt voor een lange levensduur. De Etan Premium flat trampoline EPF0965 wordt geleverd zonder veiligheidsnet.

Een Premium flat trampoline van dit formaat is makkelijk te plaatsen en valt volledig weg in de tuin of het landschap. Het is een klein en fijn model, maar staat daardoor ook een beperkt gebruikersgewicht toe. Deze flat trampoline is echt bestemd voor kinderen.

Met de Etan Premium flat trampoline EPF0965 haalt u een degelijk kwaliteitsproduct in huis. Kinderen kunnen veilig springen op deze 281 x 201 cm grote trampoline van professionele kwaliteit. Dankzij de brede beschermrand van extra sterk Duits pvc en een valzone rondom de trampoline zijn uw kinderen optimaal beschermd.

Voordelen Etan Premium flat EPF0965

  • Instapmodel flat trampoline
  • Optimale bescherming met een brede en kwalitatieve beschermrand
  • Minder zicht verlies in de tuin
  • Kwalitatieve stalen veren voorzien van zink coating
  • Trampoline met 5 jaar garantie
  • Gratis thuisbezorgd binnen 2 werkdagen!

Product specificaties Etan Premium flat EPF0965

Algemene kenmerken

 
Afmeting 180 x 62 x 63 cm
Type trampoline Premium flat
Kleur Groen, grijs en zwart
Merk Etan
EAN 8720663120014

Frame

 
Vorm Rechthoek
Formaat 281 x 201 cm
Materiaal Gegalvaniseerd staal
Hoogte 63 cm
Montage 60 minuten
Garantie 5 jaar

Randkussen

 
Materiaal PVC / Permatron
Vulling randkussen EPE foam
Afmeting (LxB) 281 x 201 cm

Veren

 
Aantal veren 52
Materiaal Stalen veren voorzien van zink coating
Lengte 180 mm

Etan Ultra flat EPF0965 trampoline beschermrand

Het randkussen zorgt ervoor dat de veren tijdens het springen bedekt zijn. Deze 3 cm dikke beschermrand is gemaakt van PVC. Daardoor is deze niet alleen erg sterk en veilig, maar ook nog eens eenvoudig te reinigen. De Etan Premium flat trampoline beschermranden hebben een garantietermijn van 2 jaar.

Etan Ultra flat EPF0965 trampoline monteren

Het monteren van de Etan Premium flat trampoline vraagt wat meer aandacht dan bij andere trampoline merken. Lees voordat u begint goed de handleiding door en controleer of alle onderdelen aanwezig zijn. Als de trampoline eenmaal staat zult u jarenlang plezier hebben van dit topproduct.

Flat

Flatground trampolines zijn trampolines die volledig ingegraven zijn en gelijk aan het maaiveld liggen. Dit geeft de trampoline een super moderne en strakke uitstraling. De trampoline valt niet te veel op in de tuin en valt perfect weg in het landschap.

Bestel- en bezorginformatie ETAN Trampolines

De producten van ETAN worden via pallet transport bij u aangeboden. Het is dan ook belangrijk dat u aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de leverdatum.

Bezorginformatie ETAN

Trampolines worden verzonden via pallet transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

  • Voor 10:00 uur besteld, binnen drie werkdagen bezorgd
  • Altijd gratis verzending