Trampoline Premium gold inground met net - Rechthoek 281 x 201 cm

De Etan Premium gold inground trampoline IEPG0965C 281 x 201 cm met net zorgt voor jaren springplezier. De populaire Etan Premium gold inground trampoline IEPG0965C met net is een inground trampoline met een beperkte omvang. Een inground trampoline ingraven heeft grote voordelen; veilig spelen dankzij een beperkte valhoogte en minder prominent in het zicht.

Een inground trampoline van dit formaat is eenvoudig door uzelf te plaatsen in de tuin. Het is een klein model waardoor het ingraven en aftimmeren van de zijkant beperkt werk met zich meebrengt. Bent u klaar voor urenlang speelplezier op uw nieuwe Etan Premium gold inground trampoline IEPG0965C met net? Deze inground trampoline zorgt gegarandeerd voor veel plezier bij uw kinderen!

Met de Etan Premium gold inground trampoline IEPG0965C met net haalt u een degelijk kwaliteitsproduct in huis. Kinderen kunnen veilig springen op deze 281 x 201 cm grote trampoline van professionele kwaliteit. Dankzij de brede beschermrand en het veiligheidsnet zijn uw kinderen optimaal beschermd.

Voordelen Etan Premium gold IEPG0965C

  • Instapmodel inground trampoline
  • Veilig spelen dankzij beperkt valhoogte en veiligheidsnet
  • Optimale bescherming met een brede en kwalitatieve beschermrand
  • Kwalitatieve stalen veren voorzien van zink coating
  • Trampoline met 5 jaar garantie
  • Gratis thuisbezorgd binnen 2 werkdagen!

Product specificaties Etan Premium gold IEPG0965C

Algemene kenmerken

 
Afmeting 186 x 65 x 65 cm
Type trampoline Premium gold
Kleur Groen, grijs en zwart
Merk Etan
EAN 8718226234872

Frame

 
Vorm Rechthoek
Formaat 281 x 201 cm
Materiaal Gegalvaniseerd staal
Hoogte 65 cm
Montage 60 minuten
Garantie 5 jaar

Randkussen

 
Materiaal PVC / Permatron
Vulling randkussen EPE foam
Diameter 281 x 201 cm

Veren

 
Aantal veren 52
Materiaal Stalen veren voorzien van zink coating
Lengte 180 mm

Etan Premium gold IEPG0965C trampoline beschermrand

Het randkussen zorgt ervoor dat de veren tijdens het springen bedekt zijn. Deze 3 cm dikke beschermrand is gemaakt van PVC. Daardoor is deze niet alleen erg sterk en veilig, maar ook nog eens eenvoudig te reinigen. De Etan Premium gold trampoline beschermranden hebben een garantietermijn van 2 jaar.

Etan Premium gold IEPG0965C trampoline met veiligheidsnet

Bij de Etan Premium gold trampolines worden alle veiligheidsnetten op maat gemaakt. Het trampoline veiligheidsnet wordt aan de buitenzijde van de springmat bevestigt. Het veiligheidsnet en de trampoline worden aan elkaar vastgemaakt met een bijgeleverde veter. Hierdoor worden de springmat en het veiligheidsnet naadloos aan elkaar verbonden. Dit biedt de ultieme bescherming voor de handen en voeten van uw spelende kinderen.

Etan Premium gold IEPG0965C trampoline monteren

Het monteren van de Etan Premium gold trampoline vraagt wat meer aandacht dan bij andere trampoline merken. Lees voordat u begint goed de handleiding door en controleer of alle onderdelen aanwezig zijn. Als de trampoline eenmaal staat zult u jarenlang plezier hebben van dit topproduct.

Inground

Inground trampolines zijn trampolines die speciaal bedoeld zijn voor het ingraven. Deze trampolines hebben een verlaagd frame en zijn uitgerust met een beschermrand en mogelijk een veiligheidsnet. De trampoline valt niet te veel op in de tuin en valt perfect weg in het landschap.

Bestel- en bezorginformatie ETAN Trampolines

De producten van ETAN worden via pallet transport bij u aangeboden. Het is dan ook belangrijk dat u aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de leverdatum.

Bezorginformatie ETAN

Trampolines worden verzonden via pallet transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

  • Voor 10:00 uur besteld, binnen drie werkdagen bezorgd
  • Altijd gratis verzending