Kunstgras kopen

Wilt u kunstgras kopen voor de aanleg van kunstgras op uw balkon of in uw tuin? Gras en Groen biedt u de keuze uit een met zorg uitgekozen assortiment met de fraaiste kunstgras soorten.

Maak uw keuze voor uw eigen kunstgras op basis van de kunstgras prijzen of kijk naar de kenmerken zoals de hoogte, dichtheid of hoe echt het kunstgras lijkt. Bekijk het volledige assortiment kunstgrassen in onze showtuin!

Kunstgrassen van Gras & Groen

 • Europese kwaliteit en veiligheid
 • Samenstelling die lijkt op echt gras
 • Kunstgras met zachte en stevige vezels
 • Kunstgras geschikt voor intensief gebruik
 • 10 jaar garantie op kleur en slijtage

Verfijn uw selectie

Categorie
Prijs
Merk
ID Title categories-title price_including brand-name
873 Bernabéu 20 Kunstgras Kunstgras tuin Kunstgras balkon Kunstgras sport 19.95 Gras en Groen
874 Aviva 30 Kunstgras Kunstgras tuin Kunstgras balkon Kunstgras sport 21.95 Gras en Groen
875 Ibrox 40 Kunstgras Kunstgras tuin Kunstgras balkon Kunstgras sport 23.95 Gras en Groen
876 Stamford 33 Kunstgras Kunstgras tuin Kunstgras sport 25.95 Gras en Groen
877 Camp Nou 35 Kunstgras Kunstgras tuin Kunstgras sport 29.95 Gras en Groen
878 Anfield 40 Kunstgras Kunstgras tuin Kunstgras balkon 31.94 Gras en Groen
879 Mercury 42 Kunstgras Kunstgras tuin Kunstgras balkon Kunstgras sport 34.94 Gras en Groen
880 San Siro 45 Kunstgras Kunstgras tuin Kunstgras balkon Kunstgras sport 37.95 Gras en Groen
881 Salt Lake 45 Kunstgras Kunstgras tuin Kunstgras balkon Kunstgras sport 37.95 Gras en Groen
882 Mestella 50 Kunstgras Kunstgras tuin 39.95 Gras en Groen
883 Velodrome 45 Kunstgras Kunstgras tuin Kunstgras balkon 42.96 Gras en Groen
884 Wembley 50 Kunstgras Kunstgras tuin 44.95 Gras en Groen
885 Geotextiel Kunstgras Kunstgras accessoires 4.95 Gras en Groen
886 Kunstgras haken Kunstgras Kunstgras accessoires 1.25 Gras en Groen
887 Kwartszand Kunstgras Kunstgras accessoires 12.95 Gras en Groen
888 Kunstgrasmes Kunstgras Kunstgras accessoires 15.95 Gras en Groen
889 Kunstgras lijmband 5 m¹ Kunstgras Kunstgras accessoires 24.95 Gras en Groen
890 Kunstgras lijmband 10 m¹ Kunstgras Kunstgras accessoires 39.95 Gras en Groen
891 Kunstgras Safepad 20 Kunstgras Kunstgras accessoires 32.95 Gras en Groen
892 Kunstgras Safepad 35 Kunstgras Kunstgras accessoires 43.95 Gras en Groen
893 Kunstgras Safepad 45 Kunstgras Kunstgras accessoires 54.95 Gras en Groen
1275 Kunstgras stalendoos Kunstgras 0 Gras en Groen

Kunstgras tuin

Kunstgras is een prachtig product. Het combineert de beste eigenschappen van echt gras met een oplossing tegen alle nadelen ervan. Dankzij kunstgras in de tuin ontstaat er een fijne open ruimte met een fris groene aanblik. Dankzij de nieuwste technieken valt het kunstgras nauwelijk op. Vezels in wisselende lengtes en kleuren geven het kunstgras gazon een natuurlijke uitstraling.

Echt gras wordt snel minder mooi bij intensieve betreding, na ongunstig weer of als u er net wat minder tijd aan spendeert. Dat gebeurt bij kunstgras natuurlijk niet en dat is wel zo prettig! Denk nog maar eens aan die modder poten in de gang of de aanblik van een geel gazon na twee weken vakantie.

In de tuin is kunstgras dus ideaal. Het is prettig om op te spelen en een zwembadje kan gerust de hele zomer blijven staan. Bij gezinnen met kleine kinderen is het dus erg populair. Zo worden ook de ouders ontlast er is immers geen onderhoud of ergernis na een potje voetbal in de tuin.

Ook leveren en leggen wij steeds vaker kunstgras bij de zogenaamde senioren. Tuineigenaren die genieten van hun extra vrije tijd en vaker op vakantie zijn of moeite hebben met het onderhoud kiezen steeds vaker voor kunstgras. Kunstgras in de tuin is er dus voor alle leeftijden!

Kunstgras balkon

Is kunstgras alleen geschikt voor de tuin of sportveldjes? Absoluut niet! Wie kunstgras op het balkon heeft wil zelfs nooit meer anders. In de zomer, als de balkon deuren wagenwijd openstaan, loopt u zo vanuit uw woning door naar het balkon of dakterras. Het kunstgras voelt heerlijk aan uw voeten, veel beter als dat koude beton of houten vlonderplanken.

Wilt u kunstgras op een dakterras of regent uw balkon in? Dankzij speciale drainerend shockpads kan het regenwater gewoon weg onder het kunstgras. Na een regenbui is het kunstgras op het balkon vrijwel direct weer te betreden.

Kunstgras prijs

Een belangrijke vraag bij uw aankoop van kunstgras is ongetwijfeld welke prijs u betaald voor kunstgras. Om een goede afweging te maken voor een bepaalde prijsklasse is het goed om te weten hoe de kunstgras prijs is opgebouwd.

Eigenlijk is die rekensom heel erg simpel. De totale hoeveelheid kunstgras vezels is bepalend. Deze factoren zijn dus bepalend voor de kunstgras prijs:

 • Hoogte van het kunstgras
 • Dichtheid van het kunstgras
 • Het gewicht van kunstgras p/m²

Onderhoud

Kiest u ervoor om geen gazononderhoud meer te hebben? Kunstgras is onderhoudsarm, maar niet geheel vrij van onderhoud. Om het gazon mooi te houden is het belangrijk om dit op te borstelen en in de herfst moeten de bladeren opgeruimd worden. Absoluut geen tijdrovende klussen, maar onderhoudsvrij is het kunstgras dus niet.

Ontvang onze gratis stalen

De soorten in ons assortiment tonen wij zo duidelijk mogelijk op de website. Toch is het soms lastig om tot een goed vergelijk te komen. Het beste kunt u ons fraaie kunstgras met eigen ogen zien en de zachte vezels voelen.

Speciaal daarvoor hebben wij gratis kunstgras stalen. Wij sturen u onze stalenbox met kunstgras stalen op A4 formaat. Daarmee komt u zeker tot de juiste keuze!

Ontvang gratis kunstgras stalen

Kunstgras vergelijken in de showtuin

Voor een optimaal vergelijk bekijkt u het kunstgras in de natuurlijke omgeving van de tuin. In de showtuin van Gras en Groen bent u van harte welkom om het kunstgras te bekijken. Bij ons hoveniersbedrijf is een deel van de buitenruimte aangelegd door onze hoveniers. Wij laten daar zien wat we kunnen, maar ook producten zoals kunstgras, cortenstalen producten en kant-en-klaar hagen.

Showtuin Gras en Groen

Legservice Gras & Groen

Klinkt het idee dat het kunstgras voor u wordt aangelegd erg aantrekkelijk? Gras & Groen heeft veel tevreden klanten die u voor gingen. U kunt het kunstgras door ervaren medewerkers van Gras en Groen laten leggen!

 • Bestaand gazon verwijderen: € 7,- p/m²
 • Betongranulaat aanvoeren en verwerken: € 7,- p/m²
 • Kunstgras leggen incl. drukverdeeldoek, haken en zand: € 9,- p/m²

Kunstgras legservice

Lees meer over de kunstgras legservice.

Online bestellen

Heeft u het kunstgras naar uw keuze gevonden? Op onze website hebben wij het bestellen zo makkelijk mogelijk gemaakt. Dankzij de kunstgras calculator berekenen wij samen met u hoeveel kunstgras er nodig is. Het kunstgras heeft namelijk een vaste rolbreedte waardoor dit maatwerk vraagt.

Om het kunstgras aan te leggen heeft u ook accessoires nodig. Middels de calculator rekenen wij ook daar met u mee. Zo wordt de aanleg van uw eigen stukje kunstgras een succes!

Kunstgras kopen en thuis geleverd

Kunstgras kopen en afhalen bij Gras en Groen is altijd gratis, maar gevraagd nemen wij het transport van kunstgras en de benodigde accessoires volledig uit handen. Heeft u het kunstgras gekocht voor 12:00 uur? Dan wordt het nog dezelfde werkdag verzonden.

Bezorgen in Nederland

 • Bezorgkosten € 49,95
 • Gratis bezorging vanaf € 350,-

Bezorgen in België

 • Bezorgkosten € 74,95
 • Gratis verzending vanaf € 450,-

Zelf kunstgras leggen

Bent u een echte DHZ-er en gaat u ook dit project tot een succes maken? Bij Gras en Groen leggen wij al sinds 2012 kunstgras en weten dus hoe leuk het is om dit zelf te doen. Wij kennen alle kneepjes van het vak en delen die natuurlijk graag!

Op één van onze advies pagina’s hebben wij een handleiding geschreven over zelf kunstgras leggen met alle ins & outs van onze kunstgrasleggers.