Bewatering van uw tuin

Het voorzien in de bewatering van de tuin wordt steeds belangrijker. Warmte en droogte hebben een enorme impact op de beplanting en het gazon in uw tuin. Zorg ervoor dat in uw tuin het gazon en de planten in de borders dan voldoende water krijgen. Dit voorkomt schade door uitdroging en ook uitval van beplanting. 

Alles wat u nodig heeft om water te geven!

Bewateringsproducten kopen

De juiste bewatering is essentieel om uw tuin groen en gezond te houden. Onze leverancier Gardena heeft alles wat u nodig heeft voor het bewateren van uw tuin. 

Slangkoppelingen

Met de kraanstukken, slangstukken en andere slangkoppelingen van Gardena kunt u zeer eenvoudig een waterdicht systeem maken. Bij deze koppelingen staan snelheid, betrouwbaarheid en waterdichtheid centraal. U kunt ze gebruiken tussen kraan en slang en ook tussen slang en besproeiingsapparaat.

 

Tuinslangen en haspels

Voorkom de ergenis van een rondslingerende tuinslang en kies voor een handige haspel of wandslangen-box. U heeft zo ook geen knikken meer in de tuinslang. De tuinslangen van Gardena hebben een Power grip-systeem en gaan tot 50 strekkende meter. U kunt kiezen uit een breed assortiment aan tuinslangen en haspels

Sproeiers

Of het nu gaat om een grote of kleine oppervlakte, voor iedere tuin en gazon hebben we een handige sproeier beschikbaar. Met de handige sproeiers en broezen krijgen uw tuinplanten altijd voldoende en op de juiste manier water.

Automatisch water geven

Een automatisch besproeiingssysteem zorgt voor uw planten en bespaart ook water, terwijl u ondertussen in de tuin lekker kunt ontspannen. De besproeiing van uw gazon, borders en hagen gaat op deze manier snel en eenvoudig. 

De volgende producten worden meestal gebruikt om automatisch water te geven:

  • Besproeiingscomputers
  • Sprinklersysteem
  • Micro-Drip-System

Lees verder alles over automatisch water geven op deze pagina

Bewatering1 • Gras en Groen Winkel

Bewateringsproducten bestellen 

Wilt u dus verzekerd zijn van hoogwaardige producten om uw tuin goed te kunnen bewateren onder alle omstandigheden? Bestel dan uw bewateringsproducten van het merk Gardena online bij Gras en Groen Winkel. 

Wij leveren sproeiers, tuinslangen en koppelingen in Nederland en België bij u aan huis. Dankzij Post NL worden de pakketten, indien voor 15.00 uur besteld, de volgende dag al bij u thuis geleverd.

Bewatering2 • Gras en Groen Winkel